Om oss

thumbnail_Image (2)
thumbnail_Image (5)
thumbnail_Image (7)
thumbnail_Image (6)

Vår anläggning

Kliniken är resultatinriktad och har hudvård, avancerad hudvård, hårborttagningsmetoder med laser samt SHR som expertisområden. Vi satsar på att alltid ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat. Inför alla våra behandlingar erbjuder vi en kostnadsfri konsultation eftersom vi vet att tydlig information och kunskap är en viktig del i kundens behandlingsplan. Vi eftersträvar att du som kund ska känna en personlig och omhändertagande känsla på vår klinik och vi arbetar för att alla våra kunder ska bli nöjda med sitt val av klinik och uppnå de resultat som de önskar!

FATEN DAWOD

Auktoriserad hud- och spaterapeut

Ägs och drivs av Faten som innehar gesällbrev och är med i Sveriges hudterapeut riksorganisation (SHR). Genom sitt medlemskap går hon kontinuerligt på vidareutbildningar och håller sig uppdaterad om allt inom den avancerade hudvården.


"Kunskap är min vägledare för att jag ska kunna erbjuda mina kunder det bästa och allra senaste".

 
Engagemang, lyhördhet och ödmjukhet är mina ledord. Du som kund ska känna att du är i trygga och erfarna händer. Avkoppling, förnyelse och positiv energi är det du har med dig efter avslutad behandling. Min målsättning är att kunna ge Dig som kund professionella och kvalitativa behandlingar, skräddarsydda efter Dina behov.

Du ska känna som om du kommit till en oas när du väl besöker kliniken, där du riktigt kan koppla av, bort från alla måsten. Det är din stund och på köpet får du optimal hälsa!

thumbnail_diplom
thumbnail_Image (4)
thumbnail_untitledikkm

Copyright © Graphic State 2020