Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling hos New Skin är mycket mer än bara en skön lyxig stund. Utöver njutningen du upplever under din tid här hos New Skin har behandlingen många fördelar för huden i ditt ansikte. Att få en professionell ansiktsbehandling förbättrar utseendet, spänsten och hälsan i din hud. Vid regelbundna besök kan du räkna med att behandlingens fördelar blir varaktiga över tid. Rätt utförda ansiktsbehandlingar dränerar slaggprodukter och ger huden en härlig ungdomlig lyster. Alla våra klassiska ansiktsbehandlingar, specialbehandlingar samt avancerad hudvård skräddarsys efter dina behov och önskemål och är en totalupplevelse för både hud och sinne.


Klassisk ansiktsbehandling

Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Unna dig en djuprengörande behandling som anpassas helt efter din huds behov. I en klassisk behandling ingår rengöring, peeling, portömning och massage. Din hud dräneras på slaggämnen och får en härlig lyster. Ansiktsbehandlingen avslutas med mask och kräm.


Kemisk Peeling
AHA Behandling

AHA behandling är en avancerad ansiktsbehandling med AHA-syror som förbättrar oren,torr, pigmenterad och mogen hud samt hud som är i obalans. AHA är peelande och fuktbindande samt förbättrar hudens alla funktioner. Rekommenderas ej i samband med solning.

Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, pensla AHA-syra 25%, ånga, lätt porrengöring, skön massage av ansikte, mask, serum, ögonkräm & passande kräm.


Light PEEL

Kemisk peeling som förbättrar Hudton samt ger lyster.

Dag efter dag exponeras vi för UV-strålar, stress, rökning och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge små ytliga skavanker som pigment, försämrad hudtextur och stora porer.

Kemisk peeling förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen och förbereda för kommande behandlingar.

Light Peel som innehåller 5 olika syror för att passa alla hudtyper.

Innehåll: Glukonolakton & mandelsyra (20%)

Indikationer: Hudton & lyster

pH:3


Time PEEL

Kemisk peeling för fina linjer - rynkor och slapp hy.

Dag efter dag exponeras vi för UV-strålar, stress, rökning och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge små ytliga skavanker som pigment, försämrad hudtextur och stora porer.

Kemisk peeling förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen och förbereda för kommande behandlingar.

Egenskaper:

Hudvänlig, även för känsliga hudtyper

Antioxidant, går att jämföra med Vitamin C och E

Hygroskopisk, med återfuktande effekt

Talgreglerande och ger en matt finish

Förbättrar barriärfunktioner i hornlagret.


Innehåll: Glykolsyra & Glukonolakton (50%)

Indikationer: Rynkor & slapp hud

pH: 1


Bright PEEL

Förbättrar pigmentförändringar, jämnare hudton, åldersfläckar & melasma​.

Dag efter dag exponeras vi för UV-strålar, stress, rökning och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge små ytliga skavanker som pigment, försämrad hudtextur och stora porer. ​

Kemisk peeling förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen och förbereda för kommande behandlingar.​

Innehåll: Glukonolakton, fytinsyra, citronsyra & glykolsyra (50%)​

Indikationer: Åldersfläckar & melasma​

pH: 1.5


Avancerade behandlingar

New Skin erbjuder allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till olika specialbehandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser. Allt för att ge optimalt resultat. Varje behandling är unik och anpassas efter dina behov och preferenser.


Hydrafacial Behandlingar

En av världens bästa ansiktsbehandlingar. Hydra FacialPro är en vacuumbaserad mjukgöra som lyfter och tar bort pormaskar (talg och orenheter). Under tiden badas huden med fukt och aktiva, icke-irriterande ingredienser i olika serum. Förmågan att återfukta huden skiljer Hydra FacialPro från alla andra hudbehandlingar.


4 steg till en bättre hy

Hydra facialPro är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Under tiden badas huden med fukt och aktiva, icke-irriterande ingredienser i olika serum.


Hydrafacial Standard:

Djuprengöring, ånga samt vakuum munstycke för portömning, exfoliering med skrubb, ansiktsmassage och avslutas med serum, ögoncreme och dagkräm.


Hydrafacial Plus:

Djuprengöring, ånga samt vakuum munstycke för portömning, exfoliering med skrubb.


ETT val av följande:

Radiofrekvens (RF)

 • Stimulerar kollagen-produktionen. En guldsheetmask som innehåller Hyaluronsyra, vitamin C, kollagen appliceras på ansiktet och sedan kör man (RF) på.


ION Lifting (Ansiktskyft)

 • Hudstramning, förbättrar hudens struktur och elasticitet.


Ultrasound

 • Fräscha upp huden och minska pigmentförändringar. Denna behandling är perfekt för de första mimiska rynkorna och för att ge huden extra lyster.


Ansiktsmassage och avslutas med serum, ögoncreme och dagkräm.


Hydrafacial Deluxe:

En lyxig resultatinriktad behandling där du får allt som ingår nedan.

Djuprengöring, ånga samt vakuum munstycke för portömning, exfoliering med skrubb.


Radiofrekvens (RF)

 • Stimulerar Kollagen-produktionen. En guldsheetmask som innehåller hyaluronsyra, vitamin C, kollagen appliceras på ansiktet och sedan kör man (RF) på.

ION Lifting (Ansiktskyft)

 • Hudstramning, förbättrar hudens struktur och elasticitet.


Ultrasound

 • Fräscha upp huden och minska pigmentförändringar. Denna behandling är perfekt för de första mimiska rynkorna och för att ge huden extra lyster.


Ansiktsmassage och avslutas med serum, ögoncreme och dagkräm.


Radiofrekvens Facial

Radiofrekvens (RF) är den senaste skönhetsteknologin. RF hudstramning är ett effektivt sätt att föryngra huden, minska rynkorna och förbättra hudens elasticitet. RFen värmer dermis, det djupaste hudskiktet, utan att skada epidermis, det övre skiktet på huden. Det stimulerar strukturella förändringar av kollagenfibrerna och elastiska fibrer till dess ursprungliga elasticitet, reducerande linjer och rynkor. En omedelbar hudpåstramningseffekt uppnås då utan risk. Radiofrekvensen kan också främja vävnadsmetabolism, avvisa celluliter, strama huden, stärka hudens elasticitet och så vidare. Dess effekt kommer att pågå under lång tid. Under tiden kan det förbättra muskelelasticiteten och förbättra cellmetabolism.

y4mLDq2rIMkj_9UpS7NHiWpIume6jy4o9CpetQGxq9bWX6tVgmoBsud9DfIqUMoA6CxgJq
y4mOT8ZbGU10JqD4hKWAu40DAbeRbQdW7OnQ30UGH9fT2jKiyandEWpLffDTGDEArUjEAp

Tidsbokning för ansiktsbehandlingar


Hos New Skin kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på

Kortedala torg 3 - 415 36 Göteborg

Pris & information

Klassisk ansiktsbehandling

 • 90 min
 • Pris: 690:-
 • Inkl färgning av fransar &
  bryn Pris: 790:-

AHA Behandling

 • 60 min
 • Pris: 695:-

Light PEEL

 • 30 min
 • Pris: 350:-

Time PEEL

 • 30 min
 • Pris: 450:-

Bright PEEL

 • 30 min
 • Pris: 550:-

Hydrafacial Standard

 • 60 min
 • Pris: 499:-

Hydrafacial Plus

 • 70 min
 • Pris: 699:-

Hydrafacial Deluxe

 • 90 min
 • Pris 999:-

Radiofrekvens Facial

 • 30 min 
 • Pris: 500:-


Hur går en ansiktsbehandling till?

Konsultation

Vi börjar ofta behandlingen med en konsultation där vi ställer frågor om din hud. Vi tar reda på om du har några särskilda besvär och vilka produkter och kosttillskott du använder i dagsläget. Beroende på dina svar kan olika behandlingar tillämpas.


Rengöring

Sedan är det dags för en rengöring. Hudterapeuten låter dig hitta en bekväm liggande position i behandlingsstolen. I nästa steg får du håret insvept i en handduk och en avslappnande ansiktsrengöring påbörjas. Vårt mål är att du skall känna dig mycket bekväm och väl omhändertagen under hela behandlingen. Vi har små mysiga behandlingsrum med dämpad belysning för att du skall få en så avslappnande upplevelse som möjligt.


Hudanalys

När det är lämpligt utför vi en hudanalys. Vi täcker för dina ögon eftersom vi använder oss av en stark lampa med förstoringsglas för att inspektera din hud på djupet. Syftet är att fastställa vilken hudtyp du har (torr, känslig, normal, oljig eller en kombination av dessa). Hudanalysen görs även för att se om du har några hudproblem såsom pormaskar, akne, åldring, solskador eller uttorkning. Efter hudanalysen förklarar hudterapeuten vilka produkter och behandlingar som är mest lämpliga för din situation.


Ånga

Under de flesta ansiktsbehandlingar används en ångmaskin som blåser en lätt ström av varm ånga mot ansiktet. Detta är för att huden skall slappna av och mjukas upp, det blir då lättare för hudterapeuten att avlägsna pormaskar från huden. Det är vanligt att en mekanisk exfoliering utförs under tiden man ångar ansiktet. Är din hud mycket känslig kan det hända att terapeuten väljer att avstå från att använda ånga.


Exfoliering

En metod som ofta används för att avlägsna döda hudceller kallas för exfoliering och kan utföras antingen kemiskt eller mekaniskt. En kemisk exfoliering innebär att man använder enzymer och syror för att lösgöra de döda hudcellerna. En skonsam kemisk exfoliering görs även den vanligtvis under tiden ansiktet ångas. Gör man en starkare variant av exfoliering är det ofta som en behandling i sig.


Ansiktsmassage

Utförs under behandlingen för att du skall bli avslappnad och för att stimulera din hud och dina ansiktsmuskler.


Ansiktsmask

Du får en ansiktsmask anpassad efter din hudtyp och situation, vanligtvis får du en huvudmassage eller någon annan avslappnande massage under tiden ansiktsmasken är på.


Återfuktning och rekommendationer

Mot slutet av din ansiktsbehandling appliceras fuktgivande krämer och andra produkter anpassade för din hud och slutligen får du råd av din hudterapeut om hur du bäst kan sköta om din hud på egen hand. En del av hudterapeutens jobb är att rekommendera produkter för din hudvård. Du skall dock inte känna dig tvingad att köpa de produkter som rekommenderas utan det är helt valfritt.


Vad gör en ansiktsbehandling för din hud?
Ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten för dig att ta hand om din hud! Särskilt när den utförs av en erfaren hudterapeut. Behandlingen renar huden med hjälp av ånga, rengörande produkter, ansiktsmask och peeling. Dessa produkter och metoder rensar bort döda hudceller, återfuktar och ger huden ny näring. Resultat blir ofta att huden ser fräschare och yngre ut. Ansiktsbehandlingar har bäst effekt när de är del av ett pågående hudvårdsprogram, hos oss ingår hudanalys och rådgivning i behandlingen.


Vilken sorts ansiktsbehandling är rätt för dig?

När det kommer till att välja ansiktsbehandling finns det egentligen inget bättre sätt än att låta en hudterapeut utföra en hudanalys och konsultation för att sedan rekommendera en behandling.


Hur ofta skall man gå på ansiktsbehandling?

Det är individuellt och varierar därmed från person till person. Att gå på ansiktsbehandling ungefär en gång per månad är optimalt för de flesta eftersom det är ungefär så lång tid det tar för huden att återhämta sig efter en behandling. Är det för ofta kan du åtminstone försöka gå på ansiktsbehandling fyra gånger om året. En behandling varje gång årstiderna skiftar. Om du behandlar något särskilt hudproblem kan du behöva gå på behandling oftare.

Copyright © Graphic State 2020